Продължете към съдържанието

СЕМЕЙНИ ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Настоящата политика на АВА ПРИМАВЕРА ЕООД И АВА КОМЕРСИАЛ ЕООД за защита на неприкосновеността на Личните данни описва как ние използваме, съхраняваме и защитаваме Вашата лична информация, която ни предоставяте във връзка с използването на услугите ни. 

Важно е да знаете, че:
• Ако не желаете да обработваме Личните Ви данни по начина, описан в Политиката, моля, не ни ги предоставяйте. Предоставянето на Лични данни е доброволно, с оглед на използването на услугите на Платформата ни или осъществяване на достъп до тях. Евентуалният Ви отказ да предоставите необходимите Лични данни за използване на услугите на нашата платформа би означавал отказ да използвате съответните услуги.
• В определени случаи Вашето изрично съгласие за обработване на Лични данни може да не е необходимо, ако е налично друго правно основание, например: спазване на законовите задължения на Администратора; необходимост за изпълнение на договор и другите условия определени изчерпателно в чл. 6 GDPR.
• Националният ни надзорен орган по отношение на защитата на Лични данни е: Комисия за защита на личните данни.

 

АВА ПРИМАВЕРА ЕООД И АВА КОМЕРСИАЛ ЕООД са дружества, регистрирани по българското законодателство. Вашето право на поверителност е основен приоритет и е залегнало в основата при дизайна и изграждането на нашите системи и услугите, които предлагаме. Винаги когато Ви питаме и Вие трябва да направите своя избор правото Ви на защита на личните данни е установено като ограничение на обработката, така че във всички случай Вие можете да ни се доверите напълно и да се съсредоточите върху ползването на нашите услуги.
Предоставяйки ни Вашата информация, Вие ни се доверявате и това ни кара да поемем пълна отговорност за нейното законосъобразно обработване.
Стремим се към прозрачност при обработването на Вашите данни. Написахме нашата Политика за поверителност на личните данни и свързаните с нея документи на достъпен език, без твърде усложнени изрази и съдържащи достатъчно информация.

Благодарим Ви, че отделяте време за това.